Η Εταιρεία

etaireia

Η ιστορία της εταιρίας IRALCO ξεκινά το 1987, όταν ιδρύθηκε με τον στόχο να αναδειχθεί στον τομέα των οικοδομικών υλικών και της εμπορίας σιδήρου. Από τότε, η εταιρία έχει διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία, επιτυγχάνοντας τη θέση της ως ένας από τους πρωτοπόρους στον χώρο.

Σήμερα, η IRALCO συνεχίζει τις δραστηριότητές της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επιφανείας 10.000 τ.μ., αφιερωμένες αποκλειστικά στον εμπορικό τομέα. Η εταιρία διαθέτει τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών της, καθώς και τη συνέπεια που τη διακρίνει, εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και άψογης λειτουργικής απόδοσης.

Η εταιρία έχει επενδύσει σημαντικά στον σύγχρονο εξοπλισμό της, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα ανάληψης μεγάλων έργων με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Η παραγωγική δυναμική της εταιρίας, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία του προσωπικού της, επιτρέπει την αντιμετώπιση κάθε ιδιαιτερότητας σε κάθε κατασκευή, βασιζόμενη σε στατικές και αρχιτεκτονικές μελέτες.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που καθιστούν την IRALCO ξεχωριστή είναι η ευελιξία της στην εξυπηρέτηση της τοπικής αγοράς της Σάμου, ενώ παράλληλα επεκτείνεται και σε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. Η προσέγγιση αυτή αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρίας για στρατηγική ανάπτυξη και αναγνώριση σε εθνικό επίπεδο.

Η σταθερή δέσμευση στην ποιότητα, η τεχνολογική υπεροχή και η δυναμική ομάδα επαγγελματιών καθιστούν την IRALCO πρωτοπόρο στον χώρο της οικοδομής και του εμπορίου σιδήρου. Με κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών της και την ανταπόκριση σε κάθε πρόκληση, η εταιρία συνεχίζει να εξελίσσεται, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον χώρο της οικοδομής.

Εμπειρία που εμπνέει εμπιστοσύνη

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα των κατασκευών και της εμπορίας σιδήρου θα σας βοηθήσει για την καλύτερη επιλογή των προϊόντων σας.